Στην Αθήνα με C27 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρεται από τη Ρόδο ένας 13χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.
Το παιδί χτύπησε όταν επιχειρούσε μια δοκιμασία, ένα «challenge» του TikTok με τους φίλους του στο σχολείο.
Ο 13χρονος νοσηλευόταν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (6/12) διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
Ρόδος: Κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων.
Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί δεν κατέστη εφικτό να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην πρωτεύουσα.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.