Σε κατάσταση μέθης διακομίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (30/11) στο νοσοκομείο Τρικάλων δύο ανήλικες, με τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος να συλλαμβάνεται και να σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Τρίκαλα συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο ανήλικες αγόρασαν ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού από μίνι μάρκετ της πόλης, ιδιοκτησίας του συλληφθέντος, και το κατανάλωσαν στο σπίτι της μίας.
Οι ανήλικες διακομίσθηκαν σε κατάσταση μέθης στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, με ιδιωτικό μέσο, από τον πατέρα φιλικού τους προσώπου.
Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.