Μενού
Δικαστήριο κατά τη διάρκεια διαδικασίας
Δικαστές την ώρα της ετυμηγορίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ομόφωνα ένοχος –χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό– κρίθηκε ο 27χρονος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τη 21χρονη Έμμα, με τη μητέρα της να προχωράει σε δήλωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 16,5 ετών, δίνοντας έτσι τέλος στην υπόθεση. Η μητέρα της, όπως τονίζει το thesstoday.gr, προχώρησε σε δήλωση μετά τη λήξη της διαδικασίας, αναφέροντας πως η κόρη της δικαιώθηκε.

«Σήμερα είναι η επέτειος της κηδείας της Έμμας. Και βγήκε η απόφαση της καταδίκης του ανθρώπου που την σκότωσε. Η Έμμα δικαιώθηκε σήμερα» είπε η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας, που σκοτώθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2022 στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, όταν την παρέσυρε και την εγκατέλειψε ο 27χρονος.

«Μαζί της δικαιώθηκε και ο Αδαμάντιος που πριν 15 μέρες εκδικάστηκε η υπόθεση του και ο δικός του δολοφόνος πήρε 30 μήνες με αναστολή. Παρόλα αυτά με τη βοήθεια της μητέρας του που ευχαριστώ δημόσια ο δικός μας δολοφόνος έφαγε 16,5 χρόνια. Η δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε» πρόσθεσε η Κέλλυ Καμπακη.

Συνεχίζοντας και καταλήγοντας τη σχετική δήλωση, ισχυρίστηκε πως ο 27χρονος οδηγός είπε ψέματα κατά την απολογία του. «Η απολογία του καταδικασθέντα ήταν ένα ψέμα. Είπε ότι ότι παιδί πετάχτηκε και αυτός δεν έτρεχε. Σε λίγο θα μας ζητήσει να του φτιάξουμε και το αμάξι που του χαλάσαμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA