Στο πένθος βυθίστηκε η χώρα για τον θάνατο των δύο πιλότων του Canadair που συνετρίβη ενώ επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο.
Ο σκιτσογράφος Αρκάς δημοσιεύει ένα συγκλονιστικό σκίτσο τιμώντας τους δύο νεαρούς πιλότους που βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα του καθήκοντος.
Στο ανατριχιαστικό σκίτσο του Αρκά, με κόκκινο-πορτοκαλί φόντο λόγω των πυρκαγιών, ένας τάφος με ένα μπλε τριαντάφυλλο πάνω, ενώ ο σταυρός σχηματίζεται από ένα αεροπλάνο.

- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.