Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν, όπως αναφέρει το gegonota.news, οι αστυνομικές Αρχές στον Βόλο μετά από πλιάτσικο, που σημειώθηκε σε σπίτι πληγέντα από την κακοκαιρία Daniel.
Όπως αναφέρεται, οι δύο συλλυφθέντες είναι ηλικίας 34 και 38 ετών και φέρεται να έκλεψαν από πεζοδρόμιο, έξω από μονοκατοικία, μία ηλεκτρική κουζίνα και ένα ηλεκτρικό ψυγείο, τα οποία είχε αφήσει εκεί προσωρινά μία 43χρονη, εξαιτίας της πλημμύρας.
Η ΕΛΑΣ προχώρησε στις δύο συλλήψεις και μετά επέστρεψε τα αντικείμενα στην ιδιοκτήτριά τους.
Συνεχείς περιπολίες για να αποφευχθεί το πλιάτσικο
Οι πληροφορίες που διακινούνται για φαινόμενα πλιάτσικου στις πληγείσες περιοχές έχουν προκαλέσει εγρήγορση τόσο στους κατοίκους της Θεσσαλίας όσο και στις αστυνομικές Αρχές.
Για τον λόγο αυτό συνεχείς είναι τα τελευταία 24ώρα οι περιπολίες στελεχών της ΕΛΑΣ στις περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα πλιάτσικου.
Επίσης, έχουν στηθεί μπλόκα με άντρες της ΕΛΑΣ να προχωρούν στην σήμανση για παρακαμπτήριες οδούς έτσι ώστε η μετακίνηση να γίνεται με ασφάλεια.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.