Μενού
Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη
Κλούβες των ΜΑΤ σε εκκένωση κατάληψης στη Θεσσαλονίκη | ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29/10) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με τις τελευταίες πληροφορίες του thestival.gr να κάνουν λόγο πως έγιναν δύο συλλήψεις και αρκετές προσαγωγές.

Όπως σημειώνεται, το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 15:30, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Άρη, οι οποίοι βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Άμεσαν στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα στη Θεσσαλονίκη. Στη θέα των αστυνομικών τα εμπλεκόμενα άτομα αποχώρησαν, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να τους κυνηγούν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με τραυματίες σε νυχτερινό κέντρο

Την ίδια ώρα, τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) σημειώθηκε μία άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα σε νυχτερινό κέντρο, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως υπήρξαν τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν περίπου 20 άτομα χτύπησαν εργαζόμενο και θαμώνες εντός του καταστήματος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο τα κίνητρα της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη να είναι οπαδικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA