Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε φίδι σε νηπιαγωγείο στην περιοχή της Νικόπολης.
Συγκεκριμένα, το φίδι εντοπίστηκε στην αυλή, με τους παιδαγωγούς να καταφέρνουν να το περιορίσουν μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση από το 24ο νηπιαγωγείο Σταυρούπολης, για τον εντοπισμό φιδιού.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο πυροσβέστες, με ένα όχημα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν καθώς οι παιδαγωγοί είχαν φροντίσει ήδη να περιορίσουν το μικρό φίδι σε μπουκάλι.
Το μπουκάλι με το φίδι παραδόθηκε στους Πυροσβέστες, οι οποίοι με τη σειρά τους το απελευθέρωσαν στο φυσικό του χώρο.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.