Συνελήφθη από την αστυνομία χθες, Τετάρτη (13/11) ένας δυνητικά επικίνδυνος ληστής, που στόχευε κοσμηματοπωλεία στην Αττική, ο οποίος έφερε πιστόλι και σπαθί κατάνα.
Όπως ενημερώνει η ΕΡΤ, ο 44χρονος συνελήφθη στη βορειοανατολική Αττική, κρυμμένος μέσα σε σπίτι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Η σύλληψή του θύμιζε ταινία δράσης, καθώς εντοπίστηκε μέσα στο κτίριο, κρυμμένος σε φρεάτιο ανελκυστήρα, όπου τελικά οι άντρες της ΕΛΑΣ του πέρασαν χειροπέδες.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο, χώρο, εντοπίστηκαν το πιστόλι που χρησιμοποιούσε στις ληστείες, τα ρούχα με τα οποία είχε ταυτοποιηθεί, αλλά και ένα σπαθί κατάνα τύπου wakizashi.
Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε σχετική φωτογραφία από τα ευρήματα, εντυπωσιάζοντας με τα στοιχεία για τη δράση του κατηγορουμένου. Η αξία των αντικειμένων που βρέθηκαν και των ζημιών που προκάλεσε εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.