Νέες απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία-έγκλημα στα Τέμπη, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (13/3) βρέθηκε στο Κουλούρι ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής και ένας μεταλλουργός καθηγητής του ΕΜΠ, ο οποίος ορκίστηκε νωρίς το πρωί ως ειδικός δικαστικός πραγματογνώμονας.
Ο καθηγητής εξετάζει αν τα σημεία αποκοπής από τη δεύτερη μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας οφείλονται σε έκρηξη ή στη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών.
Επιπλέον, σήμερα δόθηκαν τρεις νέες συμπληρωματικές καταθέσεις για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, δύο πυροσβεστών και ενός αστυνομικού σχετικά με το μπάζωμα.
Τέμπη: Στο off το μαύρο κουτί
Το απίστευτο που έγινε γνωστό την Πέμπτη σχετίζεται με την αποκάλυψη της εκπομπής Live News του Mega σχετικά με το μαύρο κουτί της εμπορικής αμαξοστοιχίας.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το μαύρο κουτί που βρέθηκε μετά από έρευνες στο Κουλούρι, δεν έχει καταγράψει τίποτα καθώς ήταν απενεργοποιημένο από το 2018.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.