Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δικαστική έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το Open, σήμερα (13/3) αναμένεται η πρώτη εκτίμηση των δικαστικών πραγματογνωμόνων για τα τρία βίντεο που έφτασαν πρόσφατα στα χέρια του Εφέτη Ανακριτή.
Παράλληλα, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, συνεχίζεται η έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για το συγκεκριμένο υλικό, που παρέδωσε στις αρχές η εταιρεία φύλαξης Interstar.
Τέμπη: Μήνυση στον Εφέτη Ανακριτή
Να σημειωθεί ότι το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Καρυστιανού και συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και κατέθεσαν μήνυση κατά του Εφέτη Ανακριτή.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η Μαρία Καρυστιανού κάνει λόγο για 649.000 αρχεία, ηχητικά και βίντεο που κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν στον ανακριτή, αλλά δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία.
Επιπλέον, με ανακοίνωσή τους, 15 δικηγόροι οικογενειών ζητούν από τον Εφέτη Ανακριτή να μην ολοκληρωθεί εσπευσμένα η ανάκριση.
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.