Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ σε περιστατικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2) στη Λαμία, με το lamiareport.gr να μεταδίδει πως θύμα είναι ένας 42χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο 3ο χιλιόμετρο με τον Δομοκό.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία έλαβε χώρα, όταν ο 42χρονος είχε φύγει από το νοσοκομείο και κατευθυνόταν προς το σπίτι του –το οποίο βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης– με τα πόδια.

Ο 42χρονος κατευθύνθηκε από τον δρόμο Λαμίας - Δομοκού και η επιλογή αυτή στάθηκε μοιραία, αφού ο 44χρονος οδηγός του αυτοκίνητου, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει καλός φωτισμός, τον παρέσυρε και τον διαμέλισε.

Ο άτυχος 42χρονος διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου στη Λαμία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε η θανατηφόρα παράσυρση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA