Μενού
EKAB - Brady
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, με μία γυναίκα συνοδηγό να χάνει τη ζωή της, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε σε τοίχο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (11/12) το βράδυ, λίγο πριν τις 20:00, στο ύψος των Καλυβίων της λεωφόρου, με τον 35χρονο οδηγό που κατευθυνόταν προς Αθήνα να χάνει για αδιευκρίνιστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος, προσκρούοντας στις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες και στη συνέχεια καρφώνοντας το Ι.Χ. σε τσιμεντένιο τοιχίο. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, και με τη συνδρομή της πυροσβεστικής η 31χρονη συνοδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 35χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε με ελαφριά τραύματα, ενώ το 2ο Τμήμα Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής διεξάγει προανάκριση για τον προσδιορισμό των αιτίων του δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA