Μενού
Άμεση Δράση
Αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, με έναν 64χρονο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και στη συνέχεια να τη μαχαιρώνει, για να μην μιλήσει.

Ειδικότερα, ο 64χρονος στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, Πέμπτη (11/4) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος ανήλικης.

Όπως έγινε γνωστό, ο 64χρονος στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα (8/4), στο σπίτι του στα δυτικά της πόλης, και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της ανήλικης, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια την απείλησε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο πόδι.

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (11-04-2024) το μεσημέρι, 64χρονος αλλοδαπός, για υπόθεση που αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος νεαρής αλλοδαπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο συλληφθείς στις 08-04-2024 στο σπίτι του σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της ανήλικης, τους οποίους φιλοξενούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ στη συνέχεια την απείλησε με τη χρήση μαχαιριού προκειμένου να μην αναφέρει το περιστατικό και την τραυμάτισε στο πόδι.

Επιπλέον, την 10-04-2024 βρισκόμενος εκ νέου μόνος με την ανήλικη εντός του σπιτιού του, την πλησίασε κάνοντας της άσεμνες προτάσεις με αποτέλεσμα η ανήλικη να τραπεί σε φυγή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA