Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αλεξανδρούπολη με τον καθηγητή που Βιολογίας που έχει καταγγελθεί από μαθήτρια Λυκείου ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και ασέλγησε σε βάρος της, ενώ ο ίδιος παρουσιάζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Η 17χρονη κατήγγειλε τον καθηγητή της, ο οποίος συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να δικαστεί σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου, με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια.

Στο Mega τονίζεται ότι σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δέχτηκε παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, καθώς φέρεται να τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Ο 46χρονος εκπαιδευτικός υποστήριξε από τη μεριά του: «Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες».

Αλεξανδρούπολη: Ντύθηκε νίντζα

Σύμφωνα με το Mega, ο συγκεκριμένος άνδρας από τον Νοέμβριο παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά στο σχολείο.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, μάλιστα, τονίζεται ότι ο καθηγητής είχε εμφανιστεί στο Λύκειο ντυμένος νίντζα. Ως εκ τούτου, προκύπτουν πλέον πολύ σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμοί για τη διεύθυνση του σχολείου και τη στάση της απέναντι στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.

Κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο και ενώπιον των δημοσιογράφων, ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη ισχυρίστηκε πως είναι αθώος, ότι μετέβη εκεί για να κάνει ο ίδιος καταγγελία, όμως τελικά συνελήφθη, όπως είπε, ενώ άρχισε να κάνει τον σταυρό του και να τραγουδάει on camera.

Αλεξανδρούπολη: Σόου απο τον καθηγητή

«Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά.

«Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή», τόνισε στη συνέχεια και τραγούδησε το «Μου κατεβάζουν τα φτερά» με ανοιχτά τα χέρια του και άκρως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, την ώρα που αντιμετωπίζει μάλιστα βαρύτατες κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι η 17χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι ο καθηγητής Βιολογίας την παρενοχλούσε σεξουαλικά και μάλιστα φέρεται να την κυνήγησε στο σχολείο. Σε ρεπορτάζ του Mega σημειώνεται μάλιστα ότι το κορίτσι κλειδώθηκε σε χώρο του σχολείου για να γλιτώσει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA