Επεισοδιακή σύλληψη ενός νεαρού το βράδυ της Παρασκευής (24/01) στη Θεσσαλονίκη καθώς προσέκρουσε σε περιπολικό της αστυνομίας τραυματίζοντας ελαφρά τρεις αστυνομικούς.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, βραδινές ώρες χθες στην περιοχή της Νεάπολης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος, προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης.
Για το συμβάν σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Περαιτέρω, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 22χρονου, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη, για τα οποία σχηματίσθηκε έτερη δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νεάπολης – Συκεών, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
- «Το δεύτερο και πιο ελεύθερο κοινοβούλιο»: Πού βρισκόταν το καφενείο της Αθήνας που έριχνε κυβερνήσεις;
- Από τη Θεσσαλία μέχρι την Κρήτη: 5 ζευγάρια πόλεων που θα έχουν για πάντα κόντρα
- Μαρία Καρυστιανού: Μετρά ημέρες για ανακοίνωση κόμματος; - «Ο Μάιος θα είναι ιστορικός μήνας»
- Η γνωριμία του Σακίλ ο'Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.