Σε 10μηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 27χρονος που τη Μεγάλη Δευτέρα παρενόχλησε σεξουαλικά μία 17χρονη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με τον κατηγορούμενο να απουσιάζει από το ακροατήριο και να κατάδικάζεται.
Η ανήλικη περιέγραψε στο δικαστήριο πώς έγινε το περιστατικό. «Εκεί που περπατούσα στο πεζοδρόμιο με άγγιξε στο στήθος. Κάλεσα σε βοήθεια, αλλά δεν ήρθε κάνεις. Φώναζα και με ακολουθούσε. Άρχισε να με βρίζει. Μπήκα σε κάτι θάμνους, εκείνος έφυγε γύρισε προς τα πίσω. Τον έβλεπα πρώτη φορά. Στους αστυνομικούς είπε ότι το έκανε κατά λάθος» ανέφερε η 17χρονη.
Σε ό,τι αφορά την πράξη της εξύβρισης, το δικαστήριο κήρυξε τυπικά απαράδεκτη την ποινική δίωξη σε βάρος του 27χρονου, λόγω μη νομότυπης υποβολής της έγκλησης από την πλευρά της παθούσας (δεν πλήρωσε το παράβολο όταν την υπέβαλε).
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.