Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης καταγγέλλει πτώση γυψοσανίδας και διαρροή νερού σε θάλαμο που νοσηλεύονται παιδιά με λοιμώξεις στο νοσοκομείο Ιπποκράτει στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μετέδωσε την Κυριακή 2/2 το Mega επικαλούμενο τη σχετική ανακοίνωση το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γενικής εφημερίας της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, σε θάλαμο «που νοσηλεύονται τρίχρονα παιδιά με γρίπη».
Όπως σημειώνεται, «ο θάλαμος νοσηλείας στον οποίο έπεσε ένα κομμάτι γυψοσανίδας από την οροφή και σημειώθηκε διαρροή νερού εκκενώθηκε και τα νοσηλευόμενα παιδιά μετακινήθηκαν σε άλλους θαλάμους, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα για νοσηλεία άλλων περιστατικών στη μονάδα ειδικών λοιμώξεων».
Οι νοσοκομειακοί γιατροί καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, για το περιστατικό.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.