Τραγωδία σημειώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία 23χρονη ανασύρθηκε νεκρή μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της, λίγο έξω από την περιοχή Αρεθούσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thesstoday.gr, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, ένα γερανοφόρο όχημα κάτω υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες «καβάλησε» και παρέσυρε το όχημα το οποίο οδηγούσε η 23χρονη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Μάλιστα στο τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε και ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική καθώς από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και έπρεπε να απεγκλωβιστεί το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.