Τραγωδία σημειώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία 23χρονη ανασύρθηκε νεκρή μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της, λίγο έξω από την περιοχή Αρεθούσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thesstoday.gr, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, ένα γερανοφόρο όχημα κάτω υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες «καβάλησε» και παρέσυρε το όχημα το οποίο οδηγούσε η 23χρονη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Μάλιστα στο τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε και ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική καθώς από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και έπρεπε να απεγκλωβιστεί το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.