Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από το πρωί του Σαββάτου (18/11) στη Θεσσαλονίκη και κατά τόπους άγγιζαν τα 9 και 10 μποφόρ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην πόλη, ενώ είχε σημάνει συναγερμός για το πλήρωμα του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος» αφού τα κύματα αποτελούσαν απειλή ακόμα και για βύθισή του.
Στο σημείο όπου είναι αγκυροβολημένο το «Βέλος» είχε σπεύσει από το πρωί ρυμουλκό προκειμένου να επιτευχθεί σταθεροποίησή του.
Ωστόσο, από την πρόσκρουση στην προβλήτα, όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, δημιουργήθηκε ρήγμα στην πρύμνη του αντιτορπιλικού, το οποίο είχε υποστεί ξανά ζημιές από κακοκαιρία και τον περασμένο Μάρτιο.
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
- Καλύτερα να μην μπείτε: Οι 29 παραλίες της Αττικής που είναι ακατάλληλες για κολύμπι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.