Μενού
Σκύλος
Σκύλος | Pixabay
  • Α-
  • Α+

«Συγγνώμη» από την οικογένεια της 50χρονης ζήτησε ο ιδιοκτήτης των σκύλων κατά την απολογία του ενώπιον των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο 37χρονος από τη Νεοχωρούδα ζήτησε «συγγνώμη από την οικογένεια» της θανούσης, αλλά επέμεινε πως τα ζώα του δεν κυκλοφορούσαν ελεύθερα, αλλά ήταν περιφραγμένα μέσα στο σπίτι του.

Σχετικά με την τρύπα που βρέθηκε στην περίφραξη του σπιτιού, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, αλλά οι σκύλοι την έκαναν την ημέρα της επίθεσης.

Ο 37χρονος αναφέρθηκε και στο πώς υιοθέτησε τα σκυλιά, λέγοντας πως τα είχε βρει εγκαταλελειμμένα πριν από δύο χρόνια και τα φρόντιζε έκτοτε. 

Όσον αφορά στις καταγγελίες και για παλαιότερα περιστατικά με τα ζώα του, τις διέψευσε και υπογράμμισε πως «δεν υπήρχε καμία καταγγελία». 

Τέλος, ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστείς, ισχυρίστηκε πως τα σκυλιά του ταράχτηκαν από τους θορύβους που ακούγονταν από τις εργασίες του εκτελούνταν στο σπίτι της 50χρονης. «Τα σκυλιά ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο» είπε. 

«Τα σκυλιά όταν άκουσαν τους οξείς, διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους του αλυσοπρίονου που κρατούσαν ώρες ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και προσπάθησαν να διαφύγουν από την περίφραξη για να αντιμετωπίσουν την απειλή και τον κίνδυνο που ένιωσαν», ισχυρίστηκε, αναλυτικά. 

Κατά τον ίδιο,«βασανίσθηκαν από το θόρυβο κι από φιλικά έγιναν επιθετικά».

«Έσπασαν το πλέγμα στη βάση της περίφραξης από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου, βγήκαν έξω και κατευθύνθηκαν προς την αυλή της Ελισάβετ που ήταν σε απόσταση 100 μέτρων, όπου εξαγριωμένα της επιτέθηκαν. Δεν φταίει ούτε η Ελισάβετ, ούτε ο κηπουρός που ήταν στο βάθος του κήπου» περιέγραψε. 

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο δικηγόρος του, Χρήστος Πατούνας, αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του εντολέα του, διερωτώμενος «τι κίνητρο  να έχει κάποιος που μάζεψε τα σκυλιά με πόνο ψυχής;»

Επεσήμανε πως ο 37χρονος «δεν μπορούσε να αποφύγει αυτό το τραγικό ατύχημα» και είπε, και αυτός, πως «κανένας από τους γείτονες δεν είχε παραπονεθεί για τη συμπεριφορά των σκύλων στο παρελθόν». 

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε για την τρύπα και έδειξε μία φωτογραφία επισημαίνοντας πως η εικόνα της δείχνει ότι υπήρξε εμπλοκή ανθρώπινου χεριού, ο δικηγόρος επέμεινε πως την άνοιξαν τα σκυλιά με τα σώματά τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA