Μενού
Παρέλαση για τη 28η Οκτωβρίου
Πρόβες για τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων της χώρας, θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστούν στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να παραστεί την Πέμπτη στην Δοξολογία του Αγίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και το Σάββατο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης έχουν τεθεί σε ισχύ από νωρίς το πρωί σήμερα, λόγω της δοξολογίας στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει απαγορευτεί η στάθμευση των οχημάτων σε δρόμους πέριξ του ιερού ναού, ενώ μετά τις 10:30 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίου Δημητρίου, σε μεγάλο μήκος της.

Αναλυτικά:

Από ώρα 05.00΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους,

  • Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Σουρή μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
  • Κασσάνδρου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Νικολάου μέχρι την οδό Μακεδονικής Αμύνης.
  • Μακεδονικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Κασσάνδρου μέχρι την οδό Αγίου Δημητρίου.
  • Σελεύκου, σε όλο το μήκος της.
  • Αριστοτέλους, στο τμήμα της από οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.

Από ώρα 10.30΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA