Μενού
hamogelo-toy-paidioy
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας από το Παγκράτι που εξακολουθεί να αγνοείται από τις 19 Δεκεμβρίου, ενώ η συνομήλικη φίλη της που φέρεται να είχε φύγει μαζί της επέστρεψε στις 31 Δεκεμβρίου στην οικογένειά της.

Η Σάρα επέστρεψε στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της. Η ίδια μαζί με την Αναστασία το είχαν σκάσει από τα σπίτια τους στο Παγκράτι. Η 16χρονη Αναστασία εξακολουθεί να αγνοείται και η οικογένειά της απευθύνθηκε στον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη. 

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης στο STAR, η Σάρα είχε πάει στου Ζωγράφου και «ο άνθρωπος που είχαμε στο κάδρο αποδείχτηκε πως της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου». 

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, υπήρξε επικοινωνία με την οικογένεια του συγκεκριμένου ατόμου που αρχικά δεν έδωσε κάποια στοιχεία. Ωστόσο, μετά από κάποιες ημέρες ο πατέρας του ισχυρίστηκε πως ο γιος του έχει μπλέξει με ουσίες και ανέφερε πως επιθυμία του είναι να βρεθεί. 

Όπως είπε ο ερευνητής «θα το φτάσουμε μέχρι τέρμα, να παραδώσει και την άλλη κοπέλα». «Άφησε τη μία κοπέλα και έφυγε και την άλλη την κρατάει "όμηρο". Ταλαιπωρεί όλη την οικογένεια και δεν αφήνει την κοπέλα να πάει σπίτι», σημείωσε. 

Ο «συγκεκριμένος άνθρωπος, έμαθα ότι στο παρελθόν προσπάθησε να καταστρέψει και άλλη μία κοπέλα. Προειδοποιώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο ότι δεν θα σταματήσει το θέμα. Ο πατέρας κάνει υπομονή αλλά είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει εύκολα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA