Μενού
peripoliko
Περιπολικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πατέρας και γιος, που επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο και ταξίδευαν από τη Λαμία στην Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών - Aντιρρίου, αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης (20/09/).

Σύμφωνα με το lamia report, πρόκειται για έναν 65χρονο, που βρέθηκε στη Λαμία, προκειμένου να πάρει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τελευταίος νοσηλεύτηκε, καθώς είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

O 38χρονος είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» καθώς πήρε εξιτήριο. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

Ειδοποίησε την αστυνομία

Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής αλλά και σε όμορες περιοχές. Να σημειωθεί ότι το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο. Πάντως, οι αρχές ερευνούν ήδη όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού, που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (21/9/23) συνδρομή στην αστυνομία παρέχουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια από τη Φωκίδα και τη Ναυπακτία. Στις έρευνες συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA