Στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία στο Κιλκίς μετά την είδηση του θανάτου του 33χρονου ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε σε γήπεδο στο Κιλκίς.
Ο άτυχος 33χρονος, όπως αναφέρει το τοπικό gnomip.gr, ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού.
Mόλις κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 37ο λεπτό του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού, στον παίκτη προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο.
Στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 33χρονο Τ.Κ. στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.