Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, καθώς ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού αγώνα και μετά από λίγο κατέληξε.
Σύμφωνα με το thes.gr, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου σήμερα το απόγευμα για λογαριασμό της ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού, ο 33χρονος αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του εκτός φάσης και σωριάστηκε στο έδαφος.
Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΝΕ, Τ. Κ., ο οποίος, περίπου στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.