Τη Δευτέρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μαθητική παρέλαση με τη συμμετοχή μαθητών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης σπουδαστών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσκόπων και οδηγών ενώπιον του υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, παρισταμένων εκπροσώπων της Εθνικής Γενικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας.
Η μαθητική παρέλαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί.
Νωρίτερα θα έχει τελεστεί δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, από εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων, των πολιτικών κομμάτων και των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Περιφερειάρχη Αττικής, τον Δήμαρχο Αθηναίων και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί θα γίνει και η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών τμημάτων των μαθητών και σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος.
Λίγο νωρίτερα στις 10:30, θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.