Μενού
Πάρος βάρκες
Καΐκια στην Πάρο | Unsplash
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Μπροστά στα πενθήμερα, τριήμερα ή και μηδενικά ταξίδια που μπορούν να αντέξουν οι τσέπες των περισσότερων ταξιδιωτών, αλλά και τις λιγοστές ημέρες αδειών κάποιων, η φράση «Θα πάω για κανά μήνα διακοπές στην Πάρο» ακούγεται μάλλον προκλητική. 

Διαβάστε ακόμα: Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για τους Έλληνες: 1 στους 2 δεν έχει χρήματα ούτε για μια εβδομάδα απόδρασης

Αλλά ο αδειούχος που πέτυχε η κάμερα του MEGA έχει τον τρόπο και θα το κάνει πράξη, αφού όπως εκμαίευσε η δημοσιογράφος του «MEGA Ενημέρωση» έχει σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί και μάλλον πολύ ανάγκη για ξεκούραση. «Θέλω να περάσω καλά και να βρω την ηρεμία μου», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...