Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (02/11) στη Δράμα με θύμα έναν άντρα που παρασύρθηκε θανάσιμα από λεωφορείο.
Όπως μεταδίδει ο proinos-typos.gr, το δυστύχημα συνέβη επί της οδού Ευξείνου Πόντο και συγκεκριμένα στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων απέναντι από σούπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας άντρας παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο, όταν βγήκε στο δρόμο για να σώσει ένα σκυλί που ξέφυγε από το σημείο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
- «Η αόρατη παρενόχληση»: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά της Meta αποκαλούνται «γυαλιά για ηδονοβλεψίες»
- Το συγκινητικό μήνυμα του Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Σεβασμό στη μάχη του»
- Ο δολοφόνος που σκοτώνει όποιον κάθεται στην καρέκλα του, εδώ και 300 χρόνια: Η κατάρα του Busby Stoop
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.