Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (02/11) στη Δράμα με θύμα έναν άντρα που παρασύρθηκε θανάσιμα από λεωφορείο.
Όπως μεταδίδει ο proinos-typos.gr, το δυστύχημα συνέβη επί της οδού Ευξείνου Πόντο και συγκεκριμένα στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων απέναντι από σούπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας άντρας παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο, όταν βγήκε στο δρόμο για να σώσει ένα σκυλί που ξέφυγε από το σημείο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.