Μενού
ekav
  • Α-
  • Α+

Μία τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (01/08) στην Κοζάνη, όπου ένα άτομο, ηλικίας 59 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας εκρηκτική ύλη και πιο συγκεκριμένα δυναμίτιδα.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως το kozanimedia.gr, κάνουν λόγο πως πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Ο 59χρνος, όπως σημειώνουν το μέσο, βρέθηκε γεμάτος αίμα και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως είχε τραύμα στο κεφάλι, το οποίο προήλθε από όπλο.

Τι αναφέρουν γείτονες

Αυτήκοοι μάρτυρες σημειώνουν πως άκουσαν κλάματα και φωνές, ενώ στη συνέχεια, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, άνοιξαν την πόρτα του υπόγειου (αποθήκης) στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Εκεί βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο 59χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της ΔΙΑΣ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο 59χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε εκρηκτική ύλη, πιο πιθανό δυναμίτη ή κροτίδα, τον οποίο άναψε και αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα τον μετέπειτα θάνατό του. Οι άνδρες της Ασφάλειας έψαξαν για όπλο στο χώρο, ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, φαίνεται πως βρήκαν υπολείμματα δυναμίτιδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως αυτόχειρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA