Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός άνδρα να ανέβει, τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2), σε κολώνα υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος στο Παλαιό Φάληρο. Ο άτυχος άνδρας «χτυπήθηκε» από το ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο επιχειρούσαν περί τις 3 ώρες ώστε να τον απεγκλωβίσουν από την κολώνα, κάτι που τελικά έγινε στις 5 το πρωί.
Άγνωστο παραμένει το εάν βρέθηκε στο σημείο μόνος του ή με κάποιον άλλον και σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να ανέβει την κολώνα του ρεύματος και να κλέψει καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να πάρει τον χαλκό, όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις.
Αυτό το γεγονός του προκάλεσε ηλεκτροπληξία και επέφερε τον θάνατο του άνδρα. Στη συνέχεια όλη η περιοχή συσκοτίστηκε.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.