Ξεκινάει από σήμερα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τα λιμάνια της Αττικής.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία από το λιμάνι του Πειραιά, στην ακτή Τζελέπη, για σήμερα, Παρασκευή 6/6, είναι προγραμματισμένα για αναχώρηση 23 δρομολόγια που θα μεταφέρουν 19.159 επιβάτες. Αντίστοιχα, για τους προορισμούς στον Αργοσαρωνικό έχουν προγραμματιστεί 49 δρομολόγια πλοίων, 28 ειναι ταχύπλοα και 21 συμβατικά, με περίπου 8.829 να μετακινούνται (3.448 με ταχύπλοα και 5.381 με συμβατικά).
Από το λιμάνι της Ραφήνας για σήμερα, Παρασκευή 6/6, έχουν προγραμματιστεί 10 δρομολόγια που θα μεταφέρουν 9.050 επιβάτες, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον 4 δρομολόγια προς Μαρμάρι.
Από το λιμάνι του Λαυρίου, έχουν προγραμματιστεί 10 δρομολόγια που θα μεταφέρουν 4.692 επιβάτες.
- «Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: «Ο Τραμπ είναι στη λίστα Επστάιν» - «Απέλαση» ζητούν άνθρωποι του προέδρου
- Το χουνέρι Στέφανου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πολύ δημοφιλής Μαρινάκης και ο Αλέξης που φέρνει τον Μπέρνι
- Η Γη της Ελιάς: Εξοργισμένοι οι τηλεθεατές με τους σεναριογράφους για τον θάνατο των μωρών
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.