Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 46χρονος από τα Τρίκαλα, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2) φέρεται να αποκεφάλισε –με αλυσοπρίονο– τον πατέρα του μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δυό τους.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο θάνατος του 77χρονου στα Τρίκαλα προσδιορίζεται για το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον 46χρονο κατηγορούμενο να παραμένει για ένα 24ώρο στο πλευρό του πτώματος του πατέρα τους, καθώς ενημέρωε την Αστυνομία μία ημέρα μετά.

Όπως διευκρινίζεται, οι σχέσεις πατέρα και γιου στα Τρίκαλα φέρεται να επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα και μετά το χαμό της μητέρας της οικογένειας.

Τρίκαλα: «Το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο» δηλώνει η αδερφή του θύματος

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Τρικάλων τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για το αποτρόπαιο έγκλημα του 46χρονου που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο της δολοφονίας που παραμένει άγνωστο χωρίς να αποκλείονται και λόγοι ψυχικής υγείας, τους οποίους έχει επικαλεστεί αρχικά ο δράστης.

Η αδελφή και ο γαμπρός του θύματος μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star για τις σχέσεις πατέρα και γιου.

H αδελφή του 77χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στον άλλον τον αδερφό μου είπαμε ψέματα ότι ήταν νοσοκομείο και ότι τράκαρε. Το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο. Φοβόταν. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και τον είχε σε "στενό μαρκάρισμα". Το παιδί τα κατάπινε αυτά. Την μαμά του είχε αδυναμία. Πέθανε η μάνα του μετά..Εγώ θα τα τραβήξω όλα τώρα. Τόσο μίσος;»

Ο γαμπρός του θύματος είπε με τη σειρά του: «Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες, πάντα πρόθυμος. Είχαν καυγαδάκια από χρόνια όπως έχουν πατέρας και γιος. Δεν ξέρω πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας συνέχεια μάλωνε το παιδί. Το παιδί μεγαλώνοντας ήθελε να αναλάβει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, το αντίθετο ο πατέρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA