Πανικός επικράτησε σε Γυμνάσιο των Τρικάλων το πρωί της Τρίτης (10/10), όταν ένας μαθητής μόλις 12 ετών εμφανίστηκε με μαχαίρι.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr κλήθηκε η αστυνομία για να διαχειριστεί το περιστατικό, καθώς ο μαθητής άρχισε να απειλεί τον καθηγητή του, αλλά και συμμαθητές του.
Αφοπλίστηκε
Κατά τις ίδιες πηγές, εκτιλύχθηκαν στιγμές πανικού στο σχολείο τα επόμενα λεπτά, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων το παιδί αφοπλίστηκε, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος
Από την Διεύθυνση του σχολείου ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 12χρονου και παρέλαβαν το παιδί, που παραπέμφθηκε αρμοδίως.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.