Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (14/10), περίπου στις 15:00 στο δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων.
Το τροχαίο έγινε μεταξύ Ζαππείου και Χαράς, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός ατόμου ηλικίας 74 ετών και τον τραυματισμό άλλων δύο.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο σημείο εκτός των ασθενοφόρων βρέθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προβαίνοντας σε απεγκλωβισμό, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.