Τραγική εξέλιξη στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα στο Ρέθυμνο με τους τρεις εγκλωβισμένους στον ΒΟΑΚ, αφού, όπως έγινε γνωστό, ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.
Το τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο εκτυλίχθηκε στο Σφακάκι, κοντά στον Αδελιανό Κάμπο, με έναν 66χρονο να χάνει τη ζωή του, την ώρα που τραυματίας διακομίστηκε στη ΜΕΘ φέροντας σοβαρά τραύματα.
Σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το cretalivenews.gr, βρίσκεται ακόμη ένα άτομο.
Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Πώς έγινε η σύγκρουση
Η σύγκρουση του ΙΧ με το αγροτικό φορτηγό ήταν σφοδρότατη και τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.
Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος 66χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από το τμήμα ΒΟΑΚ της Τροχαίας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.