Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό, καθώς συγκρούστηκαν δυο φορτηγά.
Το τροχαίο έχει σαν αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων.
Εξαιτίας της σύγκρουσης στο ύψος της εξόδου προς Λαμία στο ρεύμα προς στο αεροδρόμιο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία.
Συγκεκριμένα, σημειώνονται καθυστερήσεις άνω των 30΄ από Φυλής έως και την έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, καθώς και καθυστερήσεις άνω των 30′ στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Κάντζα έως την έξοδο για Λαμία.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.