Την τύχη είχε με το μέρος της μία γυναίκα στη Λάρισα καθώς κατάφερε να βγει αλώβητη από σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Εχεκρατίδος, στο ύψος της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε ξαφνικά τουμπαρισμένο στην άκρη του οδοστρώματος.
Η 22χρονη οδηγός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.