Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς είναι το αποτέλεσμα του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.
Οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την διασταύρωση με την σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά ενώ το όχημα της έχει κυριολεκτικά διαλυθεί ενώ στο τζιπ που βρέθηκε ανάποδα στο απέναντι πεζοδρόμιο και το οποίο είναι του ναυτοδικείου του Πολεμικού ναυτικού εγκλωβίστηκαν δύο άτομα.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα αλλά δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον έναν χωρίς τις αισθήσεις του και τον δεύτερο σοβαρά τραυματισμένο.

Νεκρός είναι ο οδηγός του οχήματος Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με το irafina.gr. Τα δύο άτομα παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

- Δημοσκόπηση GPO: Άλλη κυβέρνηση ζητούν 7 στους 10 - Τι πιστεύουν οι πολίτες για Τσίπρα και Καρυστιανού
- Οι έδρες που θα έπαιρναν τα κόμματα σύμφωνα με τις τωρινές δημοσκοπήσεις: Ποια «βγάζουν» δικομματική κυβέρνηση
- Τέλος στους «φαρμακοποιούς - influencers»: Πρόστιμα και πειθαρχικό σε όσους ανεβάζουν βίντεο στα social media
- Μία λέξη που έλεγαν γλυκά οι γιαγιάδες μας, στα τουρκικά σήμαινε κάτι υβριστικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.