Μενού
Τροχαίο στη Συγγρού
Τροχαίο στη Συγγρού | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/6) στη Λεωφόρο Συγγρού, που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και θύματα.

Όπως μετέδωσε το Mega, έχοντας και το βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα, ένα ασημί αμάξι έπεσε πάνω στις μπαριέρες με μεγάλη ταχύτητα, όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα κόκκινο Smart.

Το κόκκινο αμάξι μπήκε στη Συγγρού από τον παράδρομο και άλλαξε αμέσως τρεις λωρίδες, συνεχίζοντας την πορεία του με μικρή ταχύτητα. Το ασημί όχι δεν μπόρεσε να κάνει σωστά τον ελιγμό για να το αποφύγει και έτσι βρέθηκε πάνω στις προστατευτικές μπάρες που χωρίζουν τα δύο ρεύματα.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ασημί όχημα δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το κόκκινο αμάξι έφυγε από το σημείο και η Τροχαίο το αναζητεί.

«Φάνηκε ότι πήγαινε αργά το κόκκινο αυτοκίνητο. Πήγε να μπει στην αριστερή λωρίδα πολύ κοφτά, τον έκοψε τον οδηγό, πήγε να περάσει αυτός με το γκρι αυτοκίνητο από δεξιά για να το αποφύγει, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στις μπαριέρες», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA