Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας, μετά τα δύο χθεσινά θανατηφόρα σε Βούλα και Ομόνοια αντίστοιχα, καθώς στο Χαλάνδρι σήμερα το πρωί (25/1) συγκρούστηκαν ένα ταξί μ' ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, στη συμβολή των οδών Αποστολοπούλου και Ηρώων Πολυτεχνείου στο Χαλάνδρι, το ταξί συγκρούστηκε με το όχημα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένας άνδρας –περίπου– 50 ετών σε ένα από τα δύο οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, η σύγκρουση των δύο οχημάτων στο Χαλάνδρι ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες και δύο οχήματα, για να απεγκλωβίσει τον 50χρονο.
Ο 50χρονος, όπως αναφέρεται, είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν διατρέχει κίνδυνος για τη ζωή του. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ένα από τα δύο οχήματα φέρεται να παραβίασε Stop.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.