Μενού
Αθήνα
Αθήνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αισθητός και στην Αττική έγινε ο σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε 24 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Κύμης στην Εύβοια στις 16:15 το απόγευμα της Παρασκευής (19/1). 

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μερικά δευτερόλεπτα μετά τον σεισμό προτού «ταρακουνηθεί» και το Twitter από τα αμέτρητα σχετικά tweets με τους χρήστες όχι μόνο να μη χάνουν το χιούμορ τους παρά να το επιστρατεύουν για να σχολιάσουν τα του σεισμού. 

Φυσικά, την τιμητική τους είχαν για άλλη μια φορά ο «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» Χάρης Ρώμας με το τρομπόνι του από το αντίστοιχο επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και η «Σάσα Παπαδήμα» Κατιάνα Μπαλανίκα από το «Ντόλτσε Βίτα» που έχει ζήσει δονήσεις. 

Βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που έδειξαν να έχουν κουραστεί που σε κάθε σεισμό βλέπουν μπροστά τους στο Twitter τον Κατακουζηνό και τη Σάσα, αλλά όπως και να έχει, στο συνολό τους τα tweets για τον σεισμό είναι αρκετά απολαυστικά.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA