Μενού
Εσωτερικό νοσοκομείου
Εσωτερικό νοσοκομείου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον καρκινοπαθή από την Κρήτη που έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ περίμενε το φάρμακο για τη θεραπεία του.

Συγγενής του άνδρα που αυτοκτόνησε μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο.

Όπως περιέγραψε ο Ευτύχης Σαρτζετάκης, ο 72χρονος ξάδερφός του ταλαιπωρήθηκε αρκετά και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί καθώς δεν είχε άμεσα την φροντίδα και την ιατρική αντιμετώπιση που έπρεπε.

Οι συγγενείς του καρκινοπαθή αναζήτησαν στο εξωτερικό το φάρμακο που δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσει την θεραπεία του.

«Με έξι εκατοστά όγκο στον πνεύμονα, το νοσοκομεία δεν προχώρησε σε νοσηλεία», τόνισε ο ξάδερφος του άνδρα.

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι το σκεύασμα για τη θεραπεία αναζητήθηκε σκεύασμα στη Γερμανία, από όπου παραγγέλθηκε και κατά τραγική ειρωνεία έφθασε ταχυδρομικά στο σπίτι του καρκινοπαθούς το βράδυ της κηδείας του.

Δύσκολες στιγμές για τον καρκινοπαθή

Ο Ευτύχης Σαρτζετάκης σημείωσε ότι ο 72χρονος υπέφερε από φρικτούς πόνους για πολλές μέρες, δυσκολευόταν να κοιμηθεί και δεν μπορούσε καν να μετακινηθεί στο νοσοκομείο, όταν ειδοποιήθηκε για την θεραπεία του.

Επιπλέον, τόνισε πως ο αυτόχειρας άφησε ένα σημείωμα προς τα παιδιά, τα εγγόνια και τους άλλους συγγενείς του, στο οποίο ανέφερε ότι τους αγαπά και ζητά συγγνώμη για τον πόνο που τους προκαλεί με την πράξη του.

Δίπλα στο σημείωμα, ο 72χρονος είχε αφήσει, σύμφωνα με τον ξάδερφό του, ένα ποτηράκι που ήπιε στην υγεία τους, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA