Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης (30/07) μια γυναίκα στη Γενισέα της Ξάνθης, όταν την πάτησε φορτηγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε μέσα στον οικισμό, στο κέντρο της Γενισέας, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε διερευνώνται, σύμφωνα με το xanthinea.gr.
Το δυστύχημα ήταν τόσο σοβαρό που αρχικά δεν ήταν εύκολη η αναγνώριση και η ταυτοποίηση της γυναίκας.
Λίγη ώρα αργότερα, η σορός αναγνωρίσθηκε από συγγενικό πρόσωπό της και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.