Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες (15/03) το απόγευμα σε αποθήκη εργοστασίου στο 75ο χλμ της Εθνικής οδού Αθήνας- Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ριτσώνας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη εργοστασίου διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών και στο σημείο επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα ενώ συνέδραμαν επίσης μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
Από την πυρκαγιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές ενώ , όπως τονίζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτίριο έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές.
Σημειώνεται ότι χθες οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112, το οποίο τους προειδοποιούσε για τους καπνούς και τους ζητούσε να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους με τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά.
Για το περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
- «Εσάς πώς σας φαινόταν ο δολοφόνος της κόρης σας;»
- «Κάψτε τα και φτύστε τα»: Η αδιανόητη εντολή σερβιτόρου σε απόδειξη που είδε καταλάθος μια τουρίστρια
- «Έβρασε» ο τόπος στους 41,8°C: Η ελληνική πόλη που κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία
- Κόντρα Κολυδά με Σταματάκη: «Δεν είσαι μετεωρολόγος - Με λάθος προγνώσεις υπό την ευθύνη σου, χάθηκαν ζωές»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.