Μενού
  • Α-
  • Α+

O Hafþór «Thor» Björnsson, που γνωρίσαμε ως το «Βουνό» στη σειρά Game of Thrones δεν υπάρχει πια. Κι όταν λέμε δεν υπάρχει πια, εννοούμε πως δεν είναι πια «Βουνό». Στο πλαίσιο προετοιμασίας για τον αγώνα πυγμαχίας που θα δώσει με τον Devon Larratt στις 18 Σεπτεμβρίου, ο θηριώδης Hafþór μπήκε σε αυστηρή δίαιτα και έχασε 50 ολόκληρα κιλά.

Διαβάστε ακόμα: Το Βουνό του Game of Thrones έχει σύντροφο… τσέπης

Ο πρώην κάτοχος του τίτλου του Δυνατότερου Ανθρώπου στον Κόσμο, απαρνήθηκε τη διατροφή των 10.000 θερμίδων την ημέρα, ενέργεια που χρειαζόταν για να διατηρεί το βάρος του στα 205 κιλά. Με μόλις 4.000 θερμίδες πλέον, πέταξε από πάνω του 50 κιλά και η μεταμόρφωση του σώματός του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή όπως δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CSt1GQ-lcXH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά στην επικείμενη αναμέτρησή του με τον θρυλικό παλαιστή Devon Larratt, πρόκειται για απόφαση της τελευταίας στιγμής, καθώς ο προγραμματισμένος αγώνας του με τον Eddie Hall αναβλήθηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι Björnsson και Hall θα έλυναν στην ουσία τις διαφορές τους στο ρινγκ καθώς το «Βουνό» είχε κατηγορήσει τον Hall ότι «έκλεψε» στον διαγωνισμό για τον Δυνατότερο Άνθρωπο στον Κόσμο, το 2017.

Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου στη Φλόριντα, ωστόσο λόγω τραυματισμού του Hall στους δικέφαλους, αναβλήθηκε για το 2022.     

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA