Μενού
  • Α-
  • Α+

Η καλή μέρα από το πρωινό σάντουιτς φαίνεται. Τι πιο νόστιμο από ένα σάντουιτς με αυγό που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια και θα σας κρατήσει για ώρες χορτάτους; Αυτή τη φορά βρήκαμε ένα ωραίο τρικ που κάνει το πρωινό και το brunch στο σπίτι να αποκτά «νέα διάσταση».

Χαζεύοντας στο Tik Tok, ξεχωρίσαμε μια συνταγή για σάντουιτς με αυγό, η οποία έχει γίνει viral. Το βίντεο που πόσταρε ο χρήστης @foodies μάς δείχνει βασικά πώς να ψήσουμε ένα αυγό για να γίνει… φάκελος, που στη συνέχεια μπαίνει ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί για να δώσει το πιο λαχταριστό breakfast sandwich που έχουμε δει τελευταία. Μπορείτε να το πείτε και σάντουιτς-ομελέτα.

https://www.tiktok.com/@foodies/video/6928907287373335814

 

Πώς θα το φτιάξετε

Ψεκάστε μια τρυπητή κουτάλα και ένα τηγάνι με λίγο με σπρέι μαγειρικής.

Με το τηγάνι σε μέτρια φωτιά, βάλτε προσεκτικά δύο αυγά πάνω στην τρυπητή κουτάλα, έτσι ώστε να χωριστούν τα ασπράδια από τους κρόκους και να δημιουργήσουν ένα λεπτό στρώμα στο τηγάνι.

Στη συνέχεια βάλτε τους κρόκους στη μέση, πάνω από τα ασπράδια. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας υλικά.

Ο χρήστης @foodies βάζει πιπέρι, τυρί τσένταρ και κομμάτια μπέικον πάνω από τους κρόκους πριν διπλώσει τα ψημένα ασπράδια για να δημιουργήσει ένα φάκελο!

Μόλις το διπλώσετε, γυρίστε το να ψηθεί και από την άλλη πλευρά και στη συνέχεια βάλτε το ανάμεσα σε δύο φέτες ψημένο ψωμί.

Διαβάστε ακόμα

Με αυτό το κόλπο θα φτιάξετε τέλειες, τραγανές πατάτες φούρνου

4 ιδέες για να απογειώσετε το πρωινό τοστ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA