Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλά πληροφορημένες πηγές του Reader.gr υποστηρίζουν ότι σημαντική ώθηση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ένα «βαθύ λαρύγγι», το οποίο υπέδειξε τον 17χρονο και τον 15χρονο. Πρόκειται για άτομο που γνωρίζει τα ονόματα των δύο ανηλίκων και επί της ουσίας υπέδειξε στους αστυνομικούς προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν. Στη συνέχεια, με εισαγγελική εντολή - εξπρές, ο υπερκοριός «σάρωσε» τα κινητά τηλέφωνα και έδωσε στην Ασφάλεια τα στοιχεία που έλειπαν για να συμπληρωθεί το παζλ και να φτάσουμε στις συλλήψεις.

Επίσης, ο υπερκοριός ήταν αυτός που εντόπισε τις τηλεφωνικές επαφές της μητέρας των δύο ανήλικων με τον νεοπροσληφθέντα ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είναι γείτονας της οικογένειας στο Περιστέρι.  Ο 26χρονος αστυνομικός φέρεται να τους «συμβούλευσε» πώς να κινηθούν μετά το περιστατικό. Ίσως αυτός και να ήταν ο λόγος που δεν παραδόθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αν και πλέον κινδυνεύει ακόμη και με απόταξη από το Σώμα.

Ο ρόλος της μητέρας 

Κομβική συμμετοχή στη διαφυγή των δύο αδερφών είχε η μητέρα τους, στην οποία τηλεφώνησαν από το Μοναστηράκι και της ζήτησαν να τους παραλάβει με το Ι.Χ. αυτοκίνητο και να τους πάει στο σπίτι. Εκεί της εκμυστηρεύτηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί με τον 52χρονο σταθμάρχη κι αυτή φαίνεται πως ζήτησε βοήθεια από τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ. και γείτονα τους. 

Τέλος, στην κατάθεσή τους στην Αστυνομία, τα δύο αδέρφια φέρονται να υποστήριξαν ότι o σταθμάρχης τους προκάλεσε με μία ατάκα για το σπίτι τους με αποτέλεσμα να θολώσουν και να του επιτεθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA