Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστα Λουράντο να ζητά από το συνεργείο του σταθμού να αποχωρήσει. «Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου», είπε ο κ. Λουράντος. 

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Οικονόμου έβγαλαν τον κ. Λουράντο στην τηλεοπτική τους εκπομπή για να μιλήσει για τα self test και εκείνος εξέφρασε τον θυμό του για το κανάλι του Φαλήρου και τα όσα έχουν πει για το πρόσωπό του.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» είπε.

Οι δημοσιογράφοι κάλεσαν τον κ. Λουράντο να μιλήσει για τις αντιδράσεις για τα self tests , ωστόσο ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου σημείωσε: «δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας». 

Όπως είπε δεν ενοχλήθηκε για το σχόλιο που έγινε, καθώς του έκανε περισσότερο διαφήμιση. «Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» είπε. 

Στη συνέχεια εξερράγη ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΙ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self test. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα. Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γειά σας», είπε. 

«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε» απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=smn_u6-_CV4

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA