Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αυτοψία του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 23χρονου οπλίτη από την Κεφαλονιά έδειξε ότι δεν οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα και πως ο ίδιος έβαλε τέλος στην ζωή του τον περασμένο μήνα. Ο πατέρας του φαντάρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δηλώνει πως οδηγήθηκε στην απελπισία από την συμπεριφορά που δέχτηκε μέσα στον στρατό. 

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας πραγματοποίησε αυτοψία στο όχημα και το σημείο της πτώσης και κατέληξε ότι ο θάνατος του 23χρονου δεν οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα. 

«Το αυτοκίνητο δεν είχε βλάβη, ενώ βρισκόταν εν στάσει πριν ξεκινήσει για να πέφτει στον γκρεμό. Δεν υπάρχει εκτροπή του οχήματος. Το αμάξι βρέθηκε με την πρώτη ταχύτητα και έπεσε από τον γκρεμό με 7 χλμ την ώρα», αναφέρει ο κύριος Αναστάσιος Δεδές. 

Ο πατέρας του παιδιού έκανε έκκληση: «Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι νέα στο στρατόπεδο της Πάτρας. Διαδραματίζεται εδώ και 10-12 χρόνια. Υπάρχουν γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο ψυχιατρείο. Όποιος έχει βιώσει ανάλογα περιστατικά bullying να το καταθέσει στις αρχές». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA