Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, ανακοίνωσε την αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας από τη Δευτέρα 5 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Παράλληλα στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται κάποια απαγόρευση στις διαδημοτικές μετακινήσεις για άσκηση με τη χρήση οχήματος σε υπαίθριο χώρο μέχρι 3 άτομα ή μια οικογένεια, εκτός του δήμου κατοικίας μας με τη χρήση του κωδικού 6, τα Σαββατοκύριακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι κορονοϊού Covid-19 που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η  από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Παρασκευής, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, εισηγήθηκε  να μην ανοίξει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα στις περιοχές αυτές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA